Vergelijk Rente .NL

Vergelijk de rentestanden voor je hypotheek / lening of spaarrekening van de grote aanbieders in Nederland.

ATB Bank rente weer omlaag

12-05-2009
Rentewijziging ATB Internet Spaar- en DepositorekeningenHierbij willen wij u informeren dat Amsterdam Trade Bank N.V. besloten heeft om met ingang van woensdag 20 mei 2009 de rentevergoeding op de ATB...
Read...

AK Bank rente omlaag

17-04-2009
Ook de AK Bank verlaagt het rentepercentage per 20 april 2009. De rente gaat van 4 procent naar 3,75%.Dit is hetzelfde percentage als de ATB, die op dezelfde dag de rente verlaagt. Door middel van ee...
Read...

Rente ATB omlaag

15-04-2009
Steeds meer banken gooien de rente omlaag. Ook de zogenaamde topbanken die voor de crisis altijd de hoogste rente hadden blijven nu in stappen de rente verlagen. Vanaf maandag 20 april gaan ook de re...
Read...


Welkom bij de pagina waar rente centraal staat. Rente op je hypotheek, lening of spaarrekening. Natuurlijk wil je een lage rente voor je hypotheek of lening. Op deze pagina kan je hypotheekverstrekkers en lening aanbieders vergelijken, zodat je de goedkoopste aanbieder met de laagste rente kan vinden.

Heb je geen geld tekort maar juist wat geld over? Dan wil je een zo hoog mogelijke rente op je spaarrekening, maar ook nog snel over je geld kunnen beschikken. Dan ben je hier op het juiste adres. Op de sparen pagina staat een overzicht van spaarrekeningen waar je de hoogste rente op krijgt, zonder voorwaarden zoals 10 jaar vast. Gewoon continu met een doorlooptijd van minder dan een jaar.

Wat je ook afsluit, lees altijd goed de voorwaarden bij de aanbieder.

Klik hier om direct naar de info over de Kwartaal Extra Rekening van de Postbank te gaan


Postbank verlaagt hypotheekrente
De Postbank heeft woensdag de rente voor hypotheken met een looptijd van 10 tot en met 20 jaar met 0,1 procent verlaagd. Dat maakte de bank dinsdag bekend. De afgelopen maanden stelden hypotheekverstrekkers hun rentetarieven steeds naar boven bij.

De Postbank verlaagt de hypotheekrente "als gevolg van ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt". De tarieven gaan omlaag omdat er op de kapitaalmarkt minder vraag naar geld is.

Het is de tweede keer dit jaar dat de Postbank het rentetarief verlaagt. De vorige keer was op 3 mei, daarna volgde een aantal verhogingen.